Brat

  • Londen, maart 2023
  • Michelin *
  • World's 50 Best n°53
  • OAD Top 100+ Europe Casual n°135
  • Captain Critic 17/20

Een Baskisch geïnspireerd restaurant met een Welshe chef in Londen. Moet kunnen. Tomos Parry kookt alles boven houtvuur en elk gerecht is bedoeld om te delen. Een meer atypisch Michelin-restaurant zal je niet snel tegenkomen. Hemels gegrild brood met ansjovis; sobere verse chorizo; toast met reuzenkrab; mogelijk de beste lamskotelet die Captain Critic ooit mocht eten (met ook nog 's enkele zwezerikjes erbij); overheerlijke gegrilde zonnevis; gerookte aardappels met een gezinsportie boter; 'verbrande' kaastaart met rabarber; en verrassend maar overheerlijk ijs van olijfolie. De Brexit is officieel vergeven. Doe het gewoon niet opnieuw. Willen we dat afspreken?

 








Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor