Fidelis

  • Saint-Malo, augustus 2023
  • Gault&Millau 13/20
  • Captain Critic 13/20

Met Cancale - de oesterhoofdstad van Bretagne - op 15 minuten afstand, ben je in Saint-Malo bij wet verplicht om elk restaurantbezoek te starten met een flinke portie oesters. Zo ook bij Fidelis, waar je ongedwongen maar toch in stijl dineert in de oude ommuurde stad van Saint-Malo. Niet alleen de oesters zijn hier van topkwaliteit, ook het vaste driegangenmenu is een aanrader. Taco's met rauwe geelvintonijn en guacamole als voorgerecht worden gevolgd door smakelijke heekfilet met zomerse seizoensgroenten en een dessert op basis van chocolade, kersen en vanille-ijs. In Saint-Malo kan je nogal snel in een tourist trap verzeild geraken, maar deze zaak bewijst dat ook het tegendeel mogelijk is.

 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor