Locanda De Banchieri (2)

  • Fosdinovo, augustus 2025
  • Michelin *
  • Captain Critic 16/20

Twee dagen na elkaar in hetzelfde sterrenrestaurant dineren? Neen, dat had zelfs Captain Critic nog niet eerder gedaan. Dat hij drie dagen in de bijhorende B&B verblijft heeft daar natuurlijk veel mee te maken. Waar hij de eerste avond voor een menu opteert, gaat de kapitein op dag twee voor à la carte. En daar heeft hij hoegenaamd geen spijt van: de beste pasta die hij ooit at (pappardelle met ragout en zwezerik) wordt gevolgd door ballotine van konijn met aubergine en overheerlijke mousse van sabayon met amandelijs. Dat hij bij zijn driegangen à la carte-ervaring exact dezelfde amuses, pre-dessert en gourmandises voorgeschoteld krijgt als de vorige avond, deert niet in het minst. Wie gaat er nu ook twee dagen na elkaar in hetzelfde sterrenrestaurant gaan eten?

 







Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor