Nils

  • Koksijde, november 2020
  • Gault&Millau 13/20
  • Captain Critic 14/20
De enige optie om nog buitenshuis te gaan eten eind 2020 is om bij je diner een hotelkamer te boeken, en dan direct ook te dineren óp die hotelkamer. Uiteraard moet je Captain Critic zulke dingen geen twee keer zeggen. Uitverkorene is restaurant Nils/hotel Carnac in Koksijde. Een uitstekend voorgerecht met coquilles, geitenkaas en butternut wordt gevolgd door klassiekere fazant met pastinaak, paddenstoelen en fine champagne-saus en een origineel dessert met chocolade en rode biet. Nadeel van een diner op een hotelkamer: je kan je restaurantbezoek niet delen met andere mensen. Voordeel van een diner op een hotelkamer: je moet je restaurantbezoek niet delen met andere mensen! Want l'enfer, c'est les autres, n'est-ce pas?







Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Konak

Keyaki

Pastoor

Cassis