Two Cooks

  • Zottegem, oktober 2020
  • Gault&Millau 14/20
  • Captain Critic 15/20
Captain Critic heeft al dikwijls bij Two Cooks gedineerd, maar in 2020 strooit COVID-19 roet in het eten. Niet getreurd echter (of toch een beetje getreurd, maar niet té veel): in tijden van lockdown bieden ook de twee koks een afhaalformule aan. Dat die afhaalgerechten niet even verfijnd zijn als een menu dat ter plekke gedegusteerd wordt, is verre van abnormaal. Thuis kan de gemiddelde fijnproever niet recreëren waar professionals een volwaardige restaurantkeuken voor nodig hebben. Het menu is dan misschien iets klassieker als doorgaans, smaken doet het echter wel. Vermeldenswaard zijn het hapje met ganzenlever, rauwe ham en rode biet, de roggevleugel met knolselder en Aligot-puree en het dessert met bittere chocolade, speculaas en cappuccino. Geen score van 17/20 zoals gewoonlijk dus, maar een 15/20 voor een afhaalmenu is toch verre van slecht.









Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Konak

Keyaki

Pastoor

Cassis