Alo

  • Toronto, juni 2019
  • World's 50 Best n°90
  • Canada's 100 Best n°1
  • La Liste n°38
  • OAD Top 100+ North America n°25
  • Captain Critic 18,5/20
Alo is zonder twijfel het moeilijkst te boeken restaurant van Canada, en bij uitbreiding ter wereld. De tweemaandelijks vrijkomende reserveringen zijn volzet binnen een tijdsframe van nauwelijks enkele minuten. Dat de culinaire concurrentie in de metropool Toronto niet van hetzelfde niveau is als die in New York, San Francisco of Chicago, is daar ongetwijfeld niet vreemd aan. Maar Alo is wel degelijk een absoluut toprestaurant. Chef Patrick Kriss - immer stoïcijns in het restaurant aanwezig als betrof het een Canadese versie van Trond Sollied - brengt een moderne Frans-Japans geïnspireerde keuken met hoofdzakelijk Canadese producten. En neen, daar was verbazend genoeg geen maple syrup bij.
















Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor