Fleur De Lin

  • Zele, juni 2020
  • Gault&Millau 15/20
  • Captain Critic 16/20
Na afloop van de horeca-lockdown pakt Fleur De Lin uit met een outdoor zomereditie, op de parking van het restaurant dan nog, of all places. En toegegeven, de setting is uiterst geslaagd. Je zou haast helemaal vergeten dat je op een parking zit nauwelijks enkele tientallen meters verwijderd van een op zijn minst onaantrekkelijk te noemen asfaltbaan in Zele. Onaantrekkelijk kan je de gerechten bij Fleur De Lin echter hoegenaamd niet noemen. Een spervuur aan compacte, verzorgde gangen wordt op de kapitein afgevuurd, waarbij vooral de 'pizza' met ansjovis en olijf, het buikspek met gelakte paling en dashi, en de zomerree met maïs en limoen in het oog springen. Schande, Michelin-inspecteurs, dat jullie dit restaurant nog geen ster toebedeeld hebben. Shame!















Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Konak

Keyaki

Pastoor

Cassis