Jérôme Feck

  • Châlons-en-Champagne, augustus 2020
  • Michelin *
  • Gault&Millau 13,5/20
  • Captain Critic 15/20
In het hart van de Champagnestreek vindt de liefhebber van de Franse gastronomie, naast onverantwoordelijke hoeveelheden champagne, restaurant Jérôme Feck terug. Chef Jérôme Feck brengt die Franse keuken met een licht moderne toets. Zo wordt een op 64° gegaard bio-eitje geserveerd met artisjok en foie-gras en gaat filet van zonnevis vergezeld van een jus van gebraden kip. Een surf & turf zoals Captain Critic die nog niet eerder is tegengekomen. De kapitein hoort u echter niet klagen: nagenoeg álles wordt lekkerder met een jus van gebraden kip erbij. Ook het boterzachte lam in komijnkorst verdient vermelding en vanzelfsprekend kan in geen enkel zichzelf respecterend Frans restaurant de kaaskar ontbreken. Zo ook niet bij Jérôme Feck. En Captain Critic, die zag dat het 'bon' was.











Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor