La Plage

  • Audresselles, april 2023
  • Gault&Millau 13/20
  • Captain Critic 14/20

Hotel/restaurant La Plage is gelegen aan de prachtige Noord-Franse Opaalkust en serveert een toegankelijke en smakelijke keuken waaruit het absolute respect en de liefde voor de ingrediënten duidelijk naar voor komen. Eerst lekkere witte asperges met mimosa van ei, mousseline, daslook en gerookte zalmforel. Daarna overheerlijke filet de boeuf met aardappelgratin, zeekraalbéarnaise, groene asperges en kappertjes. Het is duidelijk dat je een Fransman niet moet leren hoe hij een steak béarnaise maakt. Zolang ze dat maar niet moeten doen tot hun vierenzestigste. Als dessert een namelaka (een extreem smeuïge Japanse chocolademousse) van witte chocolade met melkmousse, honing en cornflakes. Een ideale mix van traditie en vernieuwing.

 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor