Relais de l'Ourthe (1)

  • Rendeux, augustus 2020
  • Gault&Millau 13/20
  • Captain Critic 11/20
De coronacrisis noopte ook Captain Critic ertoe vakantie in eigen land een kans te geven. En zo geschiedde het dat de kapitein - in het kader van een gastronomische formule - drie dagen na elkaar de voeten onder tafel mocht schuiven in het hartelijke, ouderwets charmante Relais de l'Ourthe, in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Een bordje met garnalen als amuse (toch niet uit de Ourthe, mag de kapitein hopen); een snee paté met wat veldsla, een radijs en balsamicosiroop (!); kabeljauw met aardappelpuree en een beurre blanc-saus; en een citroentaartje met coulis en wat bloemsuiker (opnieuw: !). Neen, voor de moleculaire keuken zal u elders moeten aankloppen. Voor best smakelijke home cooking bent u echter niet aan het verkeerde adres.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor