Willem Hiele

  • Oudenburg, september 2025
  • Michelin *
  • Gault&Millau 16/20
  • World's 50 Best n°62
  • OAD Europe Top Restaurants n°43
  • Captain Critic 18/20

In een prachtig brutalistisch pand gelegen tussen de West-Vlaamse polders en vlakbij 't zeitje brengt topchef/oermens Willem Hiele zijn indrukwekkende ode aan de Noordzee. Via mossels en oesters, scheermessen en kokkels, over sardines en West-Vlaamse stuutjes, tot heel wat Belgische kaviaar en een verloren gelopen eend: Hiele zorgt met een uitgepuurde productkeuken voor heerlijke smaaksensaties en prachtig gedresseerde borden. Ook het dessertenbuffet in de bar achteraf verdient vermelding. Hopelijk lezen de Belgische culinaire gidsen mee, want slechts één Michelinster en een 16/20 in de Gault&Millau weerspiegelt niet de kwaliteit van wat je bij Restaurant Willem Hiele voorgeschoteld krijgt.














Reacties

Populaire posts van deze blog

Pita Pantera

Keyaki

Konak

Commotie

Pastoor